Antonia şi Alex Velea, OBLIGAŢI să plătească pentru numele copiilor! Câţi bani dau ca micuţii să se numească Velea în acte

Alex Velea a ieșit victorios. Potrivit informațiilor oficiale furnizate de Judecătoria Sectorului 1, copiii lui și ai Antoniei vor purta numele de Velea, după ce artistul a solicitat acest lucru în instanță.

Timp de mai mulți ani, Antonia a trăit în stres continuu din cauza procesului de divorț al acesteia cu Vincenzo Castellano, dar și din cauza procesului de recunoaștere a paternității lui Alex Velea în ceea ce îi privește pe cei doi copii ai lor, Akim și Dominic. Până la apariția deciziei judecătorești, băieteii purtau numele de familie al fostului soț al Antoniei, respectiv Castellano.

Potrivit informațiilor cu privire la câștigurile celor doi artiști, se pare că acestora le intră în conturi, anual, jumătate de milion de euro. Antonia și Alex Velea sunt obligați să achite până la concurenţa procentului de 1/6 din veniturile nete încasate, pentru fiecare dintre copii.

24.04.2018 Ora estimata: 08:30

„Complet: Complet amanari de pronuntare pt. jud. SAVU ANA Tip solutie: Admite cererea Solutia pe scurt: Admite cererea, astfel cum a fost precizată. Constată că pârâtul Castellano Vincenzo nu este tatăl minorilor Castellano Dominic Andrei şi Castellano Akim-Alexandru. Constată că reclamantul Velea Alexandru-Ionuţ, este tatăl minorilor Castellano Dominic Andrei şi Castellano Akim-Alexandru. Dispune modificarea numelui minorilor, care urmează să poarte numele tatălui, respectiv Velea. Dispune efectuarea menţiunilor corespunzătoare pe actele de naştere ale minorilor, nr.1637 din 05 februarie 2015, înregistrat la Bucureşti, sectorul 1, respectiv nr. 4377 din 21 martie 2018, înregistrat la Bucureşti, sectorul 1. Dispune comunicarea hotărârii judecătoreşti, după rămânerea definitivă, la Primăria Sectorului 1, în vederea înscrierii menţiunilor corespunzătoare pe actele de naştere ale minorilor, nr.1637 din 05 februarie 2015, înregistrat la Bucureşti, sectorul 1, respectiv nr. 4377 din 21 martie 2018, înregistrat la Bucureşti, sectorul 1. Dispune ca autoritatea părintească asupra minorilor Castellano Dominic Andrei şi Castellano Akim-Alexandru să se exercite, în comun, de ambii părinţi, respectiv Castellano Antonia-Clara şi Velea Alexandru-Ionuţ. Obligă ambii părinţi, respectiv Castellano Antonia-Clara şi Velea Alexandru-Ionuţ, să contribuie la cheltuielile privind creşterea, îngrijirea şi educarea minorilor Castellano Dominic Andrei şi Castellano Akim-Alexandru în natură, până la concurenţa procentului de 1/6 din veniturile nete încasate, pentru fiecare dintre copii, de la data cererii de chemare în judecată (26 octombrie 2016) şi până la majoratul beneficiarilor. Cu apel în 30 de zile de la comunicare, care se exercită prin depunerea cererii la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică azi, 24 aprilie 2018”, se arată în decizia instanței.

Referitor la câștigurile celor doi au apărut următoarele informații: În 2014 câştigau 350 000 de mii de euro pe an. Timpul a trecut, preţul le-a crescut, aşa că veniturile fiecăruia s-ar putea ridica lejer la jumătate de milion de euro, având în vedere că Antonia apare şi în reclame tv, şi în emisiuni pe lângă concertele pe care le are.

Sursa: https://spynews.ro/monden/antonia-si-alex-velea-obligati-sa-plateasca-pentru-numele-copiilor-cati-bani-dau-ca-micutii-sa-se-numeasca-velea-in-acte-163672.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.