Anunț important făcut de Halep, la Madrid: „A dispărut!”

Simona Halep s-a calificat, ieri, în turul II la Madrid Open, turneul pe care l-a câștigat anul trecut. Astăzi, liderul mondial a vorbit de starea sa de sănătate.

Constănțeanca va încerca să-și apere titlul cucerti în ediția precedentă a întrecerii iberice, iar mâine va lupta pentru un loc în „optimi”, cu Elise Mertens (Belgia, 19 WTA).

Halep a susținut, astăzi, o conferință de presă, în care a vorbit și despre de sănătate, care i-au afectat jocul încă de la Australian Open. „Accidentarea a dispărut. Nu mai amprobleme. Am beneficiat de tratament şi am avut grijă de picior. De fapt, durerea venea de la spate. Mereu am probleme cu spatele, aşa că ştiu cum să-l tratez”, a mărturisit Simona.

Mai mult, „Simo” a vorbit și despre evoluțiile excelente ale colgelor ei Mihaela Buzărnescu (finalistă la Praga) și Irina Begu, jucătoare care a eliminat-o în primul tur la Madrid pe campioana en-titre de la Roland Garros, Jelena Ostapenko (locul 5 mondial/scor 6-3, 6-3): „Toate fetele din România sunt puternice. Se antrenează foarte mult şi joacă foarte bine, dacă au încredere. Irina e prietena mea de câţiva ani. E o persoană grozavă. A meritat să câştige partida cu Ostapenko şi cred că are o şansă mare să facă un rezultat bun aici, la fel ca anul trecut. Joc la dublu cu ea, pentru că îmi place personalitatea ei. Mă motivează. De fiecare dată când jucăm la dublu, câştigăm câteva meciuri. În mod normal, nu câştig meciuri la dublu (n.r. – zâmbeşte)”.

Sursa: http://evz.ro/anunt-important-halep.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *