Anuntul care i-a cutremurat pe fanii trupei Voltaj: „Azi in jurul orei 9:30 s-au stins din viata doi membri ai trupei Voltaj, in urma unui tragic accident pe valea Prahovei” Vezi cand s-a intamplat asta

In martie 2007, o stire raspandita pe internet a provocat panica in randul fanilor trupei Voltaj. „Azi in jurul orei 9:30 s-au stins din viata doi membri ai trupei Voltaj, in urma unui tragic accident pe valea Prahovei. Bobby Stoica si Calin Goia asi-au pierdut viata, iar Valeriu Ionescu se zbate intre viata si moarte. In memoria lor trimite acest mesaj mai departe. Dumnezeu sa-i ierte….asta a fost o formatie pe cinste, nu ii vom uita niciodata”, asa suna mesajul macabru, potrivit Monitorului de Cluj.

Stirea care i-a cutremurat pe fanii trupei Voltaj: „Au preluat-o de la politia de acolo fara sa mai verifice! Este destul de socant”

Spre norocul lor, componentii trupei, in frunte cu Calin Goia, au aflat rapid de informatia falsa si au apucat sa-si linisteasca apropiatii. „Ni s-a spus ca informatia a pornit de la ceva corespondenti de presa din Prahova, care au preluat-o de la politia de acolo fara sa mai verifice”, a declarat Calin Goia pentru Monitorul de Cluj, precizand ca nu crede ca ar fi fost vorba de ceva intentionat sau vreo farsa. „Nu suntem suparati, insa este destul de socant. Chiar acum ne-am intors de la un concert din Bulgaria, suntem in plin turneu, deci pe drumuri, si zvonul suna foarte credibil”, explica solistul de la Voltaj. „Important este ca nu-i adevarat”,  a marturisit Goia la vremea respectiva pentru monitorulcj.ro.

Sursa: http://www.wowbiz.ro/anuntul-fals-i-cutremurat-fanii-trupei-voltaj-azi-jurul-orei-9-30-s-au-stins-viata-doi-membri-trupei-voltaj-urma-unui-tragic-accident-valea-prahovei-vezi-s-intamplat-asta-18066898

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.