ANUNȚUL care poate arunca lumea în al treilea RĂZBOI MONDIAL. Toate marile puteri au intrat în ALERTĂ. „Analizăm OPŢIUNLE MILITARE”

Coreea de Nord poate lansa un atac nuclear în orice zonă situată pe teritoriul continental american, afirmă preşedintele nord-coreean, Kim Jong-Un, după noul test balistic, iar Statele Unite şi Coreea de Sud au anunţat că analizează „opţiuni militare” pentru contracararea ameninţării nord-coreene.

„Întregul teritoriu al Statelor Unite se află în raza de acţiune a rachetelor Coreei de Nord, oriunde şi oricând”, a declarat Kim Jong-Un, citat de agenţia KCNA, după testarea cu succes a unei rachete intercontinentale de tip Hwasong-14 ICBM, care ar fi ajuns la altitudinea de 3.724 de kilometri şi a căzut în apropierea coastelor Japoniei.

„Racheta poate transporta o puternică încărcătură nucleară”, susţine regimul stalinist de la Phenian, deşi experţii nu cred că nord-coreenii au deprins tehnologia fabricării unui focos atomic.

Statele Unite şi Coreea de Sud analizează „opţiuni militare”

Imediat după testul balistic nord-coreean, forţele americane şi sud-coreene au efectuat exerciţii cu muniţie reală.

„Statele Unite vor lua toate măsurile necesare pentru garantarea securităţii teritoriului naţional american şi pentru apărarea aliaţilor din regiune”, a declarat preşedintele Donald Trump.

Statele Unite şi Coreea de Sud analizează „opţiuni militare” ca reacţie la acţiunile Coreei de Nord, a comunicat Statul Major al armatei americane.

China, principalul aliat al Coreei de Nord, a condamnat testul balisic, reiterând că se opune încălcării rezoluţiilor ONU de către regimul de la Phenian. „Sperăm că toate părţile vor da dovadă de prudenţă şi vor evita intensificarea tensiunilor”.

Sursa: https://infostiri.net/2017/07/29/anuntul-care-poate-arunca-lumea-in-al-treilea-razboi-mondial-toate-marile-puteri-au-intrat-in-alerta-analizam-optiunle-militare/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.