Anunțul îngrijorător al comandantului CSA » Proiectul Steaua e în pericol!

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a reînființat secția de fotbal și a înscris echipa în Liga a 4-a din București, reușind să atragă și o parte din suporterii care mergeau la FCSB, în Liga 1.

Totuși, noua echipă de fotbal are emoții din cauza Legii Sportului, care nu permite cluburilor departamentale să evolueze în ligile profesioniste, cum ar fi Liga 1, unde tinde CSA să ajungă.

Comandantul Cristian Petrea a recunoscut că în acest moment nu are niciun plan pentru a rezolva această problemă.

„Dorim să ne facem temele mai întâi, nu dorim să ieșim în public cu planuri nefezabile”, a spus Petrea la Pro TV.

În acest moment CSA Steaua se află pe locul 2 în Liga a 4-a, după Academia Rapid.

  • Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din același motiv, fotbalistul fiind utilizat și la meciul câștigat cu Victoria.
  • Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
  • În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcție de clasarea din sezonul regulat.

Sursa: http://www.gsp.ro/fotbal/liga-4/anuntul-ingrijorator-al-comandantului-csa-proiectul-steaua-e-in-pericol-538472.html?utm_source=Antena3&utm_medium=Parteneri&utm_campaign=Antena3-articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.