Ardealul fierbe! Protestatarii au blocat circulatia. Următorul nivel de protest la Cluj – blocarea circulaţiei. „Dacă voi reduceţi democraţia, noi blocăm România”

Câţiva membri ai comunităţii #rezist din Cluj au blocat pentru câteva minute traficul la o stradă circulată din centrul oraşului. Protestatarii au traversat succesiv trecerea de pietoni, oprind astfel maşinile.
Acţiunea i-a enervat pe unii şoferi, care au început să claxoneze, dar au fost şi conducători auto care au aplaudat iniţiativa.    Protestatarii au staţionat pe trecerea de pietoni, reuşind să enerveze mai mulţi şoferi.    „Acţiunea de astăzi a fost un avertisment adresat celor care încearcă să mutileze Codul Penal şi Codul de Procedură Penală. Data viitoare vom fi mai multi şi vom sta mai mult! Nu acceptăm „reducerea democraţiei”, pe care cei de la guvernare au invocat-o deja şi nu tolerăm actele prin care acest lucru deja prinde contur. Dacă voi reduceţi democraţia, noi blocăm România”, se arată pe pagina de Facebook a organizatorilor..

„Simplu, uşor de făcut, peste tot unde există treceri de pietoni ne-semaforizate. Şi o dovadă clară că nu e nevoie de sute de mii de oameni pentru a ţine în loc un oraş sau o ţară. (De fapt, uitaţi-vă la parlamentarii Puterii, sau servili faţă de ea. Noi o să avem nevoie de mai mulţi participanţi; vestea bună e că nu exagerat de mulţi.)”, a scris pe Facebook, Dumitru-Cornel Vîlcu, unul dintre protestatari.

Acțiunea de astăzi a fost un avertisment adresat celor care încearcă să mutileze Codul Penal și Codul de Procedură Penală. Data viitoare vom fi mai multi și vom sta mai mult! Nu acceptăm "reducerea democrației", pe care cei de la guvernare au invocat-o deja și nu tolerăm actele prin care acest lucru deja prinde contur. Dacă voi reduceți democrația, noi blocăm România!Mulțumim lui Kilin Zsolt pentru video 🙂

Publicată de Umbrela Anticorupție Cluj pe Miercuri, 27 Iunie 2018

Sursa: https://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/video-urmatorul-nivel-protest-cluj–blocarea-circulatiei-daca-reduceti-democratia-blocam-romania-1_5b35f0d7df52022f75a76ee2/index.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.