Așa ceva vezi foarte rar. Mașină de teren tractată și scoasa la liman cu boii. Da! S-a întâmplat la noi

Un filmuleț postat de o buzoiancă de la munte, în care un autoturism cu mulți cai putere este tras cu boii, tinde să devină viral pe internet. Prin clipul postat pe Facebook, pe care mulți l-ar considera mai degrabă comic, autoarea lui dorește de fapt să atragă atenția asupra stării jalnice a drumurilor din multe localități din țara.

Clipul de un minut și jumătate surprinde o scenă mai puțin obișnuită. Un autoturism de teren cu sute de cai putere, împotmolit în noroi, este scos la liman de doi boi.

”Poate văd și autoritățile locale în ce hal trăim, consiliul județean, parlamentarii, să ne ajute cineva”, se arată în mesajul care însoțește filmulețul postat de Măndița Dinu.

Înregistrarea care a fost făcută joi pe un drum sătesc din comuna buzoiană Mânzălești a strâns mii de vizualizări în numai câteva ore.

”Masina fie ea cu multi cai putere, tot boii saracii fac fata…la astfel de noroi”, este unul dintre mesajele apărute ca reacție la postarea femeii din Mânzălești. Afla mai multe de pe informatiabuzaului.ro

تم نشره بواسطة ‏‎Mandita Dinu‎‏ في 8 فبراير، 2018

Sursa: https://infostiri.net/2018/02/11/asa-ceva-vezi-foarte-rar-masina-de-teren-tractata-si-scoasa-la-liman-cu-boii-da-s-intamplat-la-noi/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *