Asia Express pentru „Bizonul” lui Gigi Becali! Harlem Gnohere, chemat să joace în China, pentru o groază de bani!

După Florin Niţă, cedat în Cehia, la Sparta Praga, Gigi becali se pregăteşte să mai vândă un fotbalist de bază de la FCSB. Patronul vicecampioanei României a anunţat că Harlem Gnohere (29 de ani) este dorit în China.

„Pentru Gnohere am o ofertă din China de 2,5 milioane de euro. Eu vreau 3 milioane de euro pe el. Dacă accept din prima, chinezii zic că am cedat prea ușor. Dar eu trebuie să mă țin tare. O să negociez pentru 3 milioane și la final accept 2,5 milioane, să zic că am cedat eu”, a declarat omul cu banii de la FCSB.

Pentru a fi siguri că „Bizonul” îşi va da acordul să meargă în China, oficialii clubului asiatic i-au pregătit o ofertă consistentă. Conform unor surse bine informate, chinezii i-au propus atacantului francez o renumeraţie anuală în valoare de 1 milion de euro. Această sumă cuprinde salariul jucătorului, dar şi bonusurile de performanţă. La FCSB, Harlem Gnohere este plătit cu 180.000 de euro pe sezon.

În aceste condiţii, dacă Gigi Becali şi reprezentanţii clubului chinez vor ajunge la o înţelegere, este de aşteptat ca Gnohere să accepte să meargă în Asia, mai ales că fancezul a anunţat, în repetate rânduri, în presa din Hexagon, că vrea să plece de la FCSB.

Sursa: http://spynews.ro/sport/asia-express-pentru-bizonul-lui-gigi-becali-harlem-gnohere-chemat-sa-joace-in-china-pentru-o-groaza-de-bani-156218.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *