ATACUL NUCLEAR asupra SUA, pregătit ÎN DETALIU. Coreea de Nord se TEME de operațiunea „NASUL ÎNSÂNGERAT”

Coreea de Nord pune la cale ultimele detalii pentru marele atac asupra SUA. Astfel, în doar câteva luni, armamentul nuclear ar putea ajunge la forţa necesară pentru lovitura de graţie.

„Coreea de Nord a accelerat programul provocator de înarmare nucleară şi balistică, proferând ameninţări explicite cu folosirea armelor atomice împotriva SUA şi a aliaţilor regionali. Oficialii nord-coreeni insistă că nu vor renunţa la armele nucleare, iar Coreea de Nord ar putea fi acum la doar câteva luni de obţinerea capabilităţilor de a ataca Statele Unite cu rachete nucleare”, a declarat Robert Wood, emisarul american pentru Dezarmare, la o reuniune pe tema dezarmării organizată de Naţiunile Unite la Geneva, după cum informează Spy News.

Reacţia liderului de la Phenian nu a întârziat să apară. Administraţia Kim Jong-un a acuzat SUA de pregătirea unui atac preventiv limitat împotriva Coreei de Nord.

„Actualele măsuri luate de Statele Unite în sensul suplimentării capacităţilor militare sunt destinate lansării unui atac preventiv împotriva Republicii Democrate Populare Coreea”, a declarat, luni, diplomatul nord-coreean Ju Yong Chol, în cursul unei conferinţe pentru dezarmare organizate de Naţiunile Unite, mai scrie sursa citată.

Sursa: http://evz.ro/razboi-coreea-sua-arme-nucleare.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *