ATENȚIE! Începe marea plombare a drumurilor și autostrăzilor din România

Compania Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere începe programul de întreținere multianuală a drumurilor naționale și autostrăzilor.

Potrivit datelor CNAIR, lucrările de plombare a gropilor apărute pe drumurile naţionale şi autostrăzi sunt proiectate pentru o suprafaţă totală de circa 620.000 mp. În prezent, Direcţiile Regionale de Drumuri şi Poduri au realizat lucrări de plombare pe 24.195 de metri pătraţi.

Cele mai multe gropi se întâlnesc pe şoselele administrate de Direcţiile Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov (200.000 mp), Iaşi (192.780 mp) şi Bucureşti (76.290 mp).

În anul 2018, pentru programul de reparaţii şi întretinere a autostrăzilor şi drumurilor naţionale sunt alocaţi aproximativ 120 de milioane de lei. „Precizăm că reparaţiile periodice, care constau în prinicipal în aşternerea de covoare bituminoase, vor demara în luna iunie 2018, când se vor finaliza procedurile de achiziţii publice aferente”, mai arată CNAIR.

În anul 2018, pentru programul de reparaţii şi întretinere a autostrăzilor şi drumurilor naţionale sunt alocaţi aproximativ 120 milioane lei. Precizăm că reparaţiile periodice care constau în prinicipal în aşternerea de covoare bituminoase, vor demara în luna iunie 2018, când se vor finaliza procedurile de achiziţii publice ferente.

Sursa: http://www.capital.ro/atentie-incepe-marea-plombare-a-drumurilor-si-autostrazilor-din.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.