Atenție tineri! Feriți-vă de cel mai nou drog folosit în cluburi și discoteci pentru a seduce și a viola tinerele

Violul reprezintă o practică foarte răspândită, sistematică și organizată. Unii agresori vor să scadă puterea de rezistenţă a victimelor în timpul actelor sexuale forţate, folosind aşa-numitul „drog al violului”.

„Easy viola” sau „Drogul Vacantei” este cel mai nou drog folosit în cluburi şi discoteci pentru răpirea şi violarea fetelor. Drogul facilitează planurile diabolice ale violatorilor pentru că nu are niciun gust sau miros şi îşi face efectul foarte repede. Practic, victimele nu au cum să îşi dea seama că li s-a pus ceva în băutură şi au fost drogate.

„Easy viola” se găsește sub forma lichidă, pulbere sau pilulă şi poate fi „administrat” în apă sau orice altă băutură, în mâncare sau, pur şi simplu, ca o pastilă obișnuită. Pentru că nu are gust sau miros, este foarte dificil pentru femei să observe că ceva nu este în regulă. De asemenea, o supradoză poate provoca moartea.

Este bine ca fetele şi femeile să nu accepte băuturi sau alimente de la persoane necunoscute şi să încerce, pe cât este posibil, să stea numai lângă persoane din propriul anturaj, pe care le cunosc bine şi în care au încredere.

„Easy viola” este un drog ilegal care acționează asupra corpului uman provocând amorțeala, pierderea echilibrului şi anihilarea voinţei. Cunoscut şi ca „drogul petrecerii”, „drogul de vacanţă” sau „drogul violului”, „Easy viola” este un gama-hidroxiburirat (GHB) care acționează asupra sistemului nervos central, ceea ce înseamnă că GHB poate fi regăsit la nivelul creierului.

Simptomele încep să apară la 15-20 de minute de la administrare şi sunt: somn profund, stări de somnolența, scăderea activității musculare, atac de apoplexie, scăderea ritmului cardiac, sau chiar comă. De asemenea, trebuie știut că starea comatoasă poate dura între 1-2 ore, recuperarea completă făcându-se însă într-un interval de până la 8 ore.

Sursa: https://infostiri.net/2017/08/26/alarmant-easy-viola-cel-mai-nou-drog-al-violului-folosit-cluburi-si-discoteci-distribuiti-urgent-aceasta-stire/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.