Atrocitate pe o stradă din Cluj. O pisică a fost jupuită şi mâncată de mai multe persoane

Înfiorătoare. Aşa poate fi descrisă atrocitatea din Cluj. Un eveniment absolut terifiant a avut loc în Cluj, acolo unde o pisică a fost omorâtă, jupuită şi mâncată de mai multe persoane.

Totul s-a petrecut chiar pe o stradă din Cluj, iar un trecător a reuşit să capteze scenele înfiorătoare, imaginile ajungând pe mâna autorităţilor. Iubitorii de animale, dar şi reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare din Cluj sunt înspăimântaţi de această situaţie şi au demarat imediat o anchetă. Vinovaţii riscă o pedepasă de la 3 luni la un an de închisoare şi amendă, potrivit presei locale.

„O echipă din cadrul DSVSA Cluj se ocupă de speță, în colaborare și cu alte instituții. O să vedem rezultatele în zilele următoare. Din primele informații pe care le am din teritoriu, se încearcă identificarea persoanelor respective. Încă nu s-a reușit pentru că se pare că nu mai sunt în zonă. Am luat legătura cu cel care a făcut postarea pe rețelele de socializare. Să vedem în perioada următoare dacă reușim să îi identificăm”, a declarat Ioan Oleleu, director executiv în cadrul DSVSA Cluj.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/atrocitate-pe-o-strada-din-cluj-o-pisica-a-fost-jupuita-si-mancata-de-mai-multe-persoane-170174.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.