Au fost împușcați de poliție în timp ce făceau amor. Cauza este HALUCINATĂ!

Două persoane care întrețineau relații sexuale la o petrecere de swingers au fost împușcate de polițiști în timpul unui raid. Aceștia erau costumați precum personajele Joker și Harley Quinn, iar bărbatul avea asupra sa o armă, fapt care i-a determinat pe mai mulți dintre cei prezenți să alerteze autoritățile.

Ofițerii au declarat că Dale Ewins (35), care era îmbrăcat precum personajul negativ din seria Batman, deținea o armă, însă organizatorii petrecerii au afirmat că poliția a reacționat exagerat, iar presupusa armă era o jucărie și făcea parte din costumul său.

Poliția a declarat că s-au primit mai multe solicitări care alertau că un bărbat înarmat se află în incinta clubului de noapte din Melbourne, Australia.

Ofițerii au relatat că, în momentul în care a fost somat, bărbatul a scos o armă din buzunarul pantalonilor, iar ei au deschis focul asupra sa.

O glonț a ricoșat, rănind-o pe partenera lui, Zita Sukys, amândoi fiind duși de urgență la spital, informează publicația Metro.

Sursa: https://www.realitatea.net/au-fost-impu-ca-i-de-poli-ie-in-timp-ce-faceau-amor-cauza-este-halucinata_2082539.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.