Au gasit cutii vechi pline de rugina si ce au descoperit in interiorul lor le-a schimbat viata

Miracolele sunt rare, iar atunci cand te afli intr-o situatie in care gasesti 20 de milioane de dolari, nu stii cum sa reactionezi. Dar, imagineaza-ti cum este atunci cand dai peste o suma de 500,000 de ori mai valoaroasa ca acest numar.

Acest lucru s-a intamplat pentru un cuplu din California. Ei au mers in parc sa isi plimbe cainele si au descoperit ceva ce le-a schimbat complet viata. Ceea ce au gasit, au fost cateva cutii vechi ruginite care surprinzator, le-a adus numai beneficii.

Cuplul a dorit sa ramana anonimi. Cei doi mergeau des prin acel loc si niciodata nu au remarcat acele obiecte, asa ca s-au decis sa faca o insepctie mai amanuntita. Dupa multe eforturi, barbatul a reusit a deschida cutiile si a gasit o colectie masiva de monede de aur din secolul 19.

„Am gasit o cutie plina cu monezi de aur si am crezut ca nu exista nicio sansa ca Mary sa ma creada. Cand i-am zis, ea a ramas socata.”, a declarat barbatul pentru ABC News. Cu toate acestea, povestea devine si mai incredibila. Cuplul s-a intors in acelasi loc o zi mai tarziu, dar de data aceasta au adus un detector de metale.

Dupa ce au controlat zona cu dispozitivul lor, ei sapau de fiecare data pentru a vedea daca vor gasi si mai mult aur. In acest fel au gasit si mai multe cutii la fel ca si primele pe care, umplute cu monede de aur spectaculoase.

Ce faci atunci cand gasesti o gramada de monede de aur? Le duci la expert pentru a vedea valoarea lor. Expertul din cauza, este un dealer de monezi si a zis despre acestea ca sunt „remarcabile”.

Dr. Kagin nu a putut sa creada ca  cele 1472 de monede, datand din 1847 pana in 1894 erau in stare necirculabila.

Valoarea ar fi fost de 27,000 de dolari, dar cuplu nu a renuntat, considerand ca monedele valoreaza mai mult. Dupa multe cautari, cuplul a gasit ca valoarea acestor monede este de fapt de 1 milion de dolari pe cutie. Ei au colectat 8 cutii si astfel au ajuns la valoarea de 10 milioane de dolari.

Sursa: https://www.bzi.ro/au-gasit-cutii-vechi-pline-de-rugina-si-ce-au-descoperit-in-interiorul-lor-le-a-schimbat-viata-639431

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.