Au vrut să-l fotografieze, dar el a crezut că va fi împuşcat de obiectivul aparatului. Fotografia care a rupt inimile a milioane de oameni

O fotografie impresionantă cu un copil din Siria a devenit virală pe internet. Atunci când i-a fost făcută poza, copilul a crezut că se află faţă în faţă cu o armă şi a ridicat mâinile pentru a se preda.

Atunci când un fotograf a vrut să imortalizeze un copil din Siria, acesta a crezut că se află faţă în faţă cu o armă şi a ridicat mâinile, pentru a se preda. Imaginea a devenit virală pe reţelele sociale, utilizatorii fiind foarte impresionaţi de ravagiile pe care războiul civil şi organizaţia teroristă Stat Islamic le-au făcut în ţară.

otografa Nadia AbuShaban, o palestiniană din Gaza, a împărtăşit această imagine pe contul său de Twitter, iar utilizatorii s-au declarat foarte impresionaţi. „Este atât de trist. Niciun copil nu merită aşa ceva“, spune un comentator.

Iniţial, pe internet, s-a vehiculat faptul că în imagine este o fetiţă.  Însă se pare că este vorba de un băieţel de 4 ani, care se numeşte Adi Hudea. El a fost fotografiat în 2012 de fotojurnalistul turc Osman Sağırlı.

Sursa: https://infostiri.net/2018/01/14/au-vrut-sa-l-fotografieze-dar-el-crezut-ca-va-fi-impuscat-de-obiectivul-aparatului-fotografia-care-rupt-inimile-milioane-de-oameni/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.