Avertismentul specialiștilor! Coaja de pâine conține substanțe nocive pentru organism

Nicio persoană nu rezistă tentației de a mânca cu pofta coaja de pâine crocantă. Dar specialiștii fac un avertisment serios, afirmând că aceasta conține substanțe nocive pentru sănătate.

Conține acrilamidă, o substanță care apare de altfel și la suprafața altor alimente procese termic, precum cartofii prăjiți, carne prăjită sau făcută pe grătar, orice aliment de patiserie și chiar cafeaua prăjită.

Din nefericire, chiar dacă asigură alimentelor gustul deosebit, acrilamida afectează cel mai grav colonul, potrivit secretele.com.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/sanatate/avertismentul-specialistilor-coaja-de-paine-contine-substante-nocive-pentru-organism-468862.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.