Avertizări şi previziuni sumbre despre ţara noastră: „România se va zgudui, mai ales în Vrancea”

Parapsihologul şi terapeutul Florentina Daniela Ion a vorbit în cadrul emisiunii „Star Matinal” despre fenomenele care vor avea loc în ţara noastră în acest an şi a prevestit cutremure şi alunecări de teren.

Florentina Daniela Ion a avertizat că în ţara noastră vor avea loc cutremure în acest an, cu magditudinea de maxim 4 – 4.3 grade pe scara Richter. Parapsihologul a menţionat că rugăciunea individuală şi colectivă este modalitatea prin care să comunicăm cu Dumnezeu pentru a îl ruga să ne ferească de toate aceste rele.

„Din păcate, la noi, în Buzău, vor fi mici cutremure până la 4-4,3 grade şi alunecări de teren. Se vor produce atentate asupra politicienilor în lumea întreagă, dar nu vreau să provocăm panică. Prin rugăciune personală şi colectivă am putea atenua aceste schimbări, aceste tensiuni. Este anul câinelui de pământ şi se vor petrece cele mai multe rupturi şi cutremure pe tot globul. La nivel planetar au loc schimbări de energie, vor fi modificări de temperatură bruscă. La sfârşitul anului euro va atinge pragul de 5,2. România se va zgudui, mai ales în Vrancea.” a spus Florentina Ion.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/avertizari-si-previziuni-sumbre-despre-tara-noastra-romania-se-va-zgudui-mai-ales-in-vrancea-163484.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.