„Băiatul miracol” a revenit la viață cu doar câteva secunde înainte de a fi deconectat de la aparate. Cum s-a petrecut totul

Trenton McKinley, un băiat în vârstă de 13 ani, a șocat lumea medicală după ce și-a revenit dintr-o comă profundă, chiar după ce părinții au decis să îl deconecteze de la aparate.

Băiatul a stat două luni în comă după ce a suferit un accident cumplit cu maşină, în timp ce călătorea în compania unor prieteni în comitatul Mobile, Alabama.

Trenton McKinley a fost aruncat din maşină şi a suferit şapte fracturi craniene când autoturismul s-a rostogolit şi a căzut peste el. Mama băiatului a povestit că s-a îngrozit când l-a văzut întins pe patul de salvare din care i se vedeau doar picioarele şi când medicii i-au spus că fiul ei a fost mort timp de 15 minute. După două luni de comă, medicii nu au mai dat șanse de supraviețuire, astfel că părinții au decis să îl deconecteze de la aparate și să-i doneze organele, scrie USA Today.

Atât familia şi medicii au considerat un miracol această revenire la viaţă a băiatului care, în ciuda problemelor grave de sănătate, a dat semne de recuperare. Băiatul suferă zilnic de convulsii, a slăbit 23 de kilograme de la accident, iar medicii au fost nevoiţi să-i scoată temporar jumătate din craniu.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/baiatul-miracol-a-revenit-la-viata-cu-doar-cateva-secunde-inainte-de-a-fi-deconectat-de-la-aparate-cum-sa-petrecut-totul-164696.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.