Bărbat acuzat că se masturbează în faţa femeilor, în Târgovişte. Oamenilor le este frică să mai iasă din case

Scene şocante pe străzile din Târgovişte, acolo unde un bărbat este acuzat defemeile din oraş că se masturbează în faţa lor. Femeile spun că le este teamă să mai iasă din casă din cauza gestului făcut de bărbat, potrivit mditv.ro.

“A venit poliţia în urma unui apel la 112 şi l-a legitimat şi ne-au spus că nu clar, că nu au nici un cadru legal să îl reţină, eventual îl pot amenda. Şi nu are bani să plătească amenda! Nu avem ce să îi facem! Sunăm când îl prindem că se masturbeaza, dacă agresează pe cineva!”, a spus un localnic.

“Acum ceva timp o mașină de la poliţia locală s-a oprit la parc și mă întrebat dacă îl cunosc… le-am răspuns că se plimba dubios prin acest cartier și că ar trebui să facă ceva. Am primit răspunsul că așteptăm să îl prindem în faptă… deci ? Adică după ce o să omoare sau violeze, abia atunci o să se ia măsuri?” a scris un localnic pe Facebook.

În cele din urmă, oamenii legii au deschis o anchetă, în urma numeroaselor sesizări, iar bărbatul a fost prins. Bărbatul acuzat că se masturbează pe stradă a fost internat în Centrul Social pentru persoane fără adăpost din Târgovişte.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/barbat-acuzat-ca-se-masturbeaza-in-fata-femeilor-in-targoviste-oamenilor-le-este-frica-sa-mai-iasa-din-case-164343.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.