Barbatul cu cei mai mulți copii și nepoți din lume. Iată cu ce s-a ales de la 39 de soții

Un indian în vârstă de 66 de ani locuieşte împreună cu cei 167 de membri ai familiei sale într-un sat din nordul Indiei, scrie The Telegraph. citat de gandul.info. Familia lui Ziona Chana locuieşte într-o clădire cu 100 de camere, într-un sat de munte aflat la graniţa cu Burma şi Bangladesh.

Soțiile sale împart un dormitor în apropierea camerei bărbatului, deoarece acesta îşi doreşte să aibă mereu şapte sau opt soţii în apropiere. Băieții lui împreună cu familiile lor locuiesc în aceeaşi clădire, în camere diferite, dar împart bucătăria. Soţiile se ocupă de gătit, în timp ce fiicele fac curățenie.

Gospodăria consumă 91 de kg de orez şi mai mult de 59 de kg de cartofi pe zi. Ei se întreţin din banii aduşi de bărbaţii care lucrează în agricultură şi creşterea animalelor sau din donaţiile primite de la adepţi. Ziona Chana este liderul unui cult religios care îi poartă numele şi care acceptă poligamia.

Ziona spune că se consideră un om norocos pentru că are mulţi oameni în jurul lui care depind de el şi că este gata oricând pentru a-şi extinde familia. (Alexandra Pele), gandul.info

Sursa: https://infoalert.ro/barbatul-cu-cei-mai-multi-copii-si-nepoti-din-lume-iata-cu-ce-s-a-ales-de-la-39-de-sotii/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.