Bătrână de 82 de ani, violată şi bătută în toaleta unei biserici din Galaţi în ziua de Paşte. A murit după trei zile

Caz halucinant în Galaţi, acolo unde o femeie în vârstă de 82 de ani a fost violată şi bătută în toaleta unei biserici chiar în ziua de Paşte. Bătrâna a murit marţi la spital din cauza rănilor provocate de loviturile primite din partea tânărului.

Neculiţa Ciursaci, bătrâna de 82 de ani se ocupa cu lucruri adminstrative la biserica unde a fost violată şi bătută. Duminică, în ziua de Paşte, a mers la biserică pentru a pregăti cele necesare înainte de slujbă. Negoiţă Nicolae, tânărul de 24 de ani, lucra de obicei cu ziua prin sat. A urmărit-o pe femeie când a mers la toaletă, a atacat-o, a lovit-o puternic cu pumnii, apoi a violat-o. Bătrâna a agonizat acolo timp de şase ore până când soţia preotului a găsit-o şi a sunat la 112, scrie viata-libera.ro.

„Pacienta a ajuns într-o stare foarte gravă, fiind victimă a unei agresiuni. A venit cu un politraumatism prin agresiune, cu un stop cardio-respirator resuscitat anterior”, ne-a declarat dr. Bogdan Băneşanu, medic în cadrul UPU-SMURD Galaţi.

Neculiţa Ciursaci a mai trăit până marţi cu ajutorul medicilor. Poliţiştii şi procurorii au reuşit să îl reţină pe autor şi să obţină arestarea lui pentru tentativă la omor calificat şi o infracţiune de viol. Aceştia urmează să schimbe încadrarea juridică, dat fiind faptul că femeie a murit între timp.

„Actul medico-legal arată că inculpatul a manifestat o ferocitate deosebită în aplicarea loviturilor asupra persoanei vătămate. Sunt lovituri de pumn aplicate în zona feţei, în zona frontală, în zona pieptului, are fracturi costale. În momentul în care a fost internată, era deja în stare de comă”, a precizat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/batrana-de-82-de-ani-violata-si-batuta-in-toaleta-unei-biserici-din-galati-in-ziua-de-paste-a-murit-dupa-trei-zile-162429.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.