Betty Salam, apel disperat după accident: „Sa doneze sânge pentru prietenul nostru drag, are nevoie de noi mai mult ca niciodată”

Betty a lansat un apel îngrijorător pe o reţea de socializare, iar atenţia tuturor a fost pe afirmaţia: „Haideţi să ne unim şi să îi acordăm o şansă la viaţă”. Fata cea mare a lui Florin Salam a dezvăluit că un tânăr se află pe un pat de spital şi, ca să rămână în viaţă, are nevoie urgent de sânge.

Apelul disperat a fost iniţial lansat de prietenii lui David Onica, un tânăr din Brăila, care se află în stare critică, după ce a fost implicat într-un accident violent. Betty Salam a citit mesajul şi a dorit să dea o mână de ajutor în această situaţie delicată. Astfel, cântăreaţa a distribuit mesajul emoţionant.

“Oricine poate şi este dispus este aşteptat mâine dimineaţă între orele 08:00-11:00 pe strada Radu S. Campiniu nr. 25 (Brăila) pentru a dona sânge pentru prietenul nostrum drag, David Onica, aflat acum într-o situaţie în care are nevoie de noi mai mult ca niciodată. Haideţi să ne unim şi să îi acordăm o şansă la viaţă. Distribuiţi, vă rog, cu cât ştie mai multă lume, cu atât şansele lui cresc. Mulţumesc!!

UPDATE: Donările pot avea loc la orice centru de transfuzie din ţară, cu condiţia de a menţiona numele donatorului: «Onica David»” e mesajul pe care fiica lui Florin Salam l-a distribuit pe pagina ei de Instagram.

Potrivit presei locale, tânărul a fost rănit grav în urma unui accident petrecut săptămâna aceasta. Împreună cu el, alţi patru tineri buzoieni au ajuns marţi la Spitalul Judeţean Brăila. Incidentul rutier a avut loc pe DN2B, în localitatea Baldovineşti.

Artista va deveni peste câteva luni soră pentru a patra oară. „Soţia” lui Florin Salam e însărcinată şi urmează să nască.

Betty e fiica lui Florin Salam. Ea şi fratele său, Danny, s-au născut în urma mariajului manelistului cu prima lui soţie, cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer. Pe 25 august 2018, artista şi Cătălin Vişănescu vor deveni soţ şi soţie în faţa unui ofiţer de stare civilă. Anul viitor, ei vor face nunta.

Sursa: https://www.cancan.ro/betty-salam-apel-disperat-dupa-accident-sa-doneze-sange-pentru-prietenul-nostru-drag-are-nevoie-de-noi-mai-mult-ca-niciodata-17833037

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *