BETTY SALAM, DISTRUSĂ DE DURERE! A MURIT PE PATUL DE SPITAL

Durere cumplită pentru familia lui David Onica, tânărul de 22 de ani din Brăila implicat într-un accident rutier în urmă cu câteva săptămâni. David s-a stins din viață pe patul de spital, deși toată lumea spera ca el să-și revină. Foarte mulți oameni s-au implicat pentru a-l ajuta pe David, care avea mare nevoie de sânge. Printre cei care au lansat un apel în acest caz s-a numărat și Betty Salam.

David Onica a fost rănit grav în urma unui accident rutier. Împreună cu el, alţi patru tineri buzoieni au ajuns  la Spitalul Judeţean Brăila. Incidentul rutier a avut loc pe DN2B, în localitatea Baldovineşti. După aflarea veștii, prietenii lui David Onica s-au mobilizat pe Facebook: „Oricine poate şi este dispus este aşteptat mâine dimineaţă între orele 08:00-11:00 pe strada Radu S. Campiniu nr. 25 (Brăila) pentru a dona sânge pentru prietenul nostrum drag, David Onica, aflat acum într-o situaţie în care are nevoie de noi mai mult ca niciodată. Haideţi să ne unim şi să îi acordăm o şansă la viaţă. Distribuiţi, vă rog, cu cât ştie mai multă lume, cu atât şansele lui cresc. Mulţumesc!!”.Mesajul a fost apoi viralizat, mai multe persoane implicându-se în ajutorarea lui David. Betty Salam s-a implicat și ea și a distribuit mesajul.

Din păcate, David Onica a pierdut lupta. Iubita lui David și-a schimbat poza de profil într-una de doliu, iar mesajele de condoleanțe au curs lanț: „Fii tare! Suntem alături de tine”, „Condoleanțe!”, „Nu îmi vine să cred! Să fii puternică!”.

Sursa: https://www.cancan.ro/betty-salam-distrusa-de-durere-murit-pe-patul-de-spital-19631403

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *