BOALA care amenință EUROPA! Virusul paralizează CORPUL celui infectat în doar cateva ore!

Au fost confirmate cazuri de infectare cu virusul letal într-un stat asiatic și Europa este în pericol. Reapariția poliomielitei in Siria reprezintă un risc major pentru tarile vecine, avertizează experții germani.

 „OMS a confirmat aparitia a cel putin zece cazuri de poliomielita in Siria, unde vaccinarea a scazut puternic in timpul razboiului civil”, notau, intr-o scrisoare deschisa, profesorii Martin Eichner de la Universitatea Tübingen si Stefan Brockmann de la Departamentul regional pentru Sanatate din Reutlingen.

Exodul de refugiati catre tari vecine si Europa, crește  riscul ca virusul sa fie reintrodus in regiuni in care poliomielita a fost eradicata de câteva zeci de ani. Cei doi experți avertizează, in special, asupra riscurilor sporite privind revenirea poliomielitei in regiuni din Europa in care vaccinarea este slaba, ca Bosnia-Hertegovina, Ucraina si Austria.

„Vaccinarea doar a refugiaților sirieni, cum a recomandat Centrul European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor, este necesar sa fie considerata insuficienta. Sunt necesare masuri mai complete”, se menționa într-un comentariu separat, publicat in The Lancet. Specialistul britanic Benjamin Neuman de la Universitatea Reading apreciaza ca „epidemia siriana pune Europa in pericol”, din cauza tipului de vaccin utilizat pe continent, mai sigur, dar care ofera o protectie mai putin buna.

„Un procent mic de copii din Marea Britanie risca sa contracteze poliomielita in cazul in care ar fi expuși virusului. Pana la stingerea completa a virusului, este esențial sa continuam sa ne vaccinam copiii”, scria acest virusolog.

Sursa:https://infostiri.net/2017/07/01/boala-care-ameninta-europa-virusul-paralizeaza-corpul-celui-infectat-doar-cateva-ore/ 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *