BOMBA! A marturisit TOT! Nadia COMANECI, insarcinata cu BANICA JR, in timp ce se iubea cu NICU CEAUSESCU?! Ce s-a intamplat cu copilul

Un apropiat al Nadiei Comaneci a oferit detalii incendiare despre trecutul amoros al marii campioane inainte ca aceasta sa paraseasca Romania. Constantin Panait, omul care i-a organizat fuga Nadiei Comaneci in Statele Unite, in 1989 a prezentat cu lux de amanunte relatia intensa dintre Nadia si Stefan Banica Jr., in perioada in care marea campioana se iubea si cu Nicu Ceausescu.

Potrivit lui Panait, in anul 1987, Nadia a ramas insarcinata cu Banica jr, motiv pentru care Starul rock and roll-ului romanesc ar fi fost batut de garzile de corp ale lui Nicu Ceausescu.

„In 1987, Nadia era cu Nicu Ceausescu, dar si cu Stefan Banica jr. La un moment dat, Nicu a aflat de combinatia dintre Banica si Nadia si de faptul ca ea ramasese insarcinata cu actorul si si-a trimis garzile la restaurantul „Odobesti” din Bucuresti, acolo unde stia ca va veni Stefan, ca acolo canta tatal lui. Securistii i-au dat omorul lui Stefan Banica jr, saracul de el, de l-au umplut de sange! Imediat, Nadia a facut avort”, a marturisit Constantin Panait.

Constantin Panait care locuieste in America si are o firma de constructii a declarat ca el insusi a fost iubitul Nadiei vreme de cativa ani.

Sursa: https://lifestyle.bzi.ro/a-marturisit-tot-nadia-comaneci-insarcinata-cu-banica-jr-in-timp-ce-se-iubea-cu-nicu-ceausescu-ce-s-a-intamplat-cu-copilul-52998

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *