BOMBĂ în cazul Mădălinei Manole! Anunțul făcut de procurori ANULEAZĂ TOTUL! Totul a fost O MINCIUNĂ…

Un fost profiler FBI a anunțat recent cu surle și trâmbițe că are toate dovezile că regretata artistă ar fi fost ucisă, invocând că a stabilit inclusiv o întâlnire cu procurorul general al României pentru a discuta redeschiderea cazului. Realitatea este însă alta.

În 2010, Mădălina Manole a fost găsită fără suflare în casa sa din Otopeni, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani.  Dosarul a fost închis, anchetatorii ajungând la concluzia că s-a sinucis cu Furdan, un pesticid extrem de puternic. Un fost profiler FBI, Pete Klismet, a apărut recent cu teoria că toate dovezile pe care le-a adunat în acest caz reflectă că la mijloc ar fi vorba despre o crimă. Mai mult, acesta a spus că împrună cu procurorul general al României vor discuta posibilitatea redeschiderii acestui caz.

Sursa: https://a1.ro/showbiz/vedete/bomba-in-cazul-madalinei-manole-anuntul-facut-de-procurori-anuleaza-totul-totul-a-fost-o-minciuna-id561917.html?utm_source=accesdirect&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&?ID=Taboola_Box

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.