BOMBĂ pe Șoseaua Nordului. Trafic blocat de POLIȚIE și JANDARMI

O bombă de aviație din cel de Al Doilea Război Mondial a fost descoperită pe Șoseaua Nordului, din București, de muncitori care efectuau săpături în zonă. Jandarmii au blocat accesul pentru a permite echipei pirotehnice a IGSU să ridice proiectilul. Locul este supravegheat de pirotehniști până la finalizarea lucrărilor.

O bombă de aviație de calibrul 120 de milimetri a fost descoperită de niște muncitori care efectuau săpături, pe Șoseaua Nordului, din București. Oficiali din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au precizat, pentru EVZ, că, în jurul orei 11.00, muncitorii au sesizat descoperirea proiectilului la telefonul de urgență 112.

Ulterior, la fața locului au fost mobilizați jandarmi care au asiguratprotecția perimetrului în care se afla bomba. Drept urmare, traficul rutier a fost deviat de polițiștii de la Brigada Rutieră a Capitalei.

Traficul a fost reluat după circa o oră și jumătate, ne-au precizat oficiali din Poliția Rutieră, după ce proiectilul de aviație a fost ridicat de Unitatea Specială de la Ciolpani a IGSU.

Oficialii pompierilor militari au precizat că, pentru siguranța celor care trec pe Șoseaua Nordului, pirotehniștii au rămas pentru a supraveghea zona în care se efectuează lucrări.

Sursa: http://evz.ro/bomba-pe-soseaua-nordului-trafic-blocat-de-jandarmi.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.