Ca în vestul sălbatic! Polițist, amenințat de un tânăr de 17 ani: „Vei plânge! Îţi ştiu fiica, o violez şi îi tai gâtul“. Cum a reacționat agentul

Un tânăr de 17 ani este acuzat că a agresat doi agenţi de Poliţie, pe unul dintre aceştia ameninţându-l că îi va viola şi ucide fiica.

În urmă cu câteva zile, Alex Constantin Cojocaru a fost trimis în judecată, fiind acuzat de ultraj. Tânărul a sunat la 112 şi a reclamat că a fost ameninţat de proprietarul unui bar. Când a fost interogat, a spus că nu are nicio problemă cu nimeni şi că, de fapt, nu s-a întâmplat nimic, înjurându-i pe polițiști. Tânărul a fost, imediat, condus la dubă.

„Pe timpul deplasării, inculpatul era agitat şi l-a ameninţat pe agentul şef R. Mihai spunându-i că o cunoaşte pe fiica sa şi ştie el ce o să-i facă încât poliţistul să plângă. După ce au ajuns la sediu, inculpatul Cojocaru Constantin Alex a început să se manifeste agresiv fizic şi verbal, gesticulând cu mâinile prin aer şi, totodată, adresând ameninţări cu moartea la adresa agentului şef de poliţie R. Mihai şi a familiei acestuia”, se arată în actul de acuzare, potrivit Adevărul.

Eliberat pentru a semna procesul verbal de sancţionare, băiatul a devenit violent, ameninţând că o va viola pe fiica poliţistului Mihai R. şi îi va tăia acesteia gâtul.

Sursa: https://a1.ro/news/social/ca-in-vestul-salbatic-politist-amenintat-de-un-tanar-de-17-ani-iti-stiu-fiica-o-violez-si-ii-tai-gatul-cum-a-reactionat-agentul-id758021.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.