Cântărea aproape 500 de kilograme și putea muri în orice secundă! E ireal cum arată după ce a slăbit 360 de kilograme

Acest caz reprezintă cel mai bun exemplu că, atunci când există dorință, transformarea se poate realiza, oricât de grea ar fi.

Marya suferea de obezitate morbidă și ajunsese să cântărească nu mai puțin de 460 de kilograme, fiind considerată la un moment dat cea mai grasă femeie din lume.

Sătulă de chinul în care trăia și speriată de avertismentele medicilor, care i-au spus în repetate rânduri că viața ei este într-un real pericol, ea a decis să facă o schimbare radicală.

A început astfel să țină un regim drastic, să facă mișcare și a suferit peste 10 operații prin care i s-a micșorat stomacul și i s-a înlăturat excesul de piele.

După 3 ani de zile, ea a reușit să slăbească în jur de 360 de kilograme, ajungând acum la greutatea de aproximativ 100 de kilograme. Marya este acum de nerecunoscut, are un iubit și spune că este mai fericită ca niciodată.

Sursa: https://www.antena3.ro/life/cantarea-aproape-500-de-kilograme-si-putea-muri-in-orice-secunda-e-ireal-cum-arata-dupa-ce-a-slabit-465063.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.