Capitala ÎN ALERTĂ! O bandă de hoți operează în București și nu poate fi oprită. FURĂ TOT CE PRIND!

O bandă de hoţi terorizează un cartier bucureştean. Peste 20 de maşini au spart noaptea trecută, după ce, în urmă cu două săptămâni, ar mai fi dat o lovitură în aceeaşi zonă. Sunt copii, aşa că nu răspund în faţa legii.

Hoţii au dat lovitură după lovitură pe trei străzi din cartierul bucureştean Baicului. Au spart geamurile a peste 20 de maşini parcate. Taxiuri, dar şi maşini personale. Din unele au furat telefoane, din altele bani şi casetofoane. După ce, în urmă cu două săptămâni, ar fi mai fi dat o lovitură în aceeaşi zonă. Ghinionist, acest domn a fost furat a doua oară.

Tot noaptea trecută, în sectorul 2, o altă maşină a fost spartă. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum un bărbat urcă în maşină şi scoate din interior mai multe bunuri, printre care un laptop şi o bormaşină. Prejudiciul se ridică la aproape 5 mii de lei.

Sursa: http://a1.ro/news/social/capitala-in-alerta-o-banda-de-hoti-opereaza-in-bucuresti-si-nu-poate-fi-oprita-fura-tot-ce-prind-id728215.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.