Carambol cu 7 autoturisme pe DN1. Au fost rănite 2 persoane, iar traficul este restricționat

Scene de coșmar s-au produs, astăzi, în dreptul localității Băicoi. Un accident rutier a implicat 7 autoturisme, iar în urma impactului, 2 persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri de specialitate.

Coliziunea s-a produs pe sensul de circulație Brașov-București și a implicat ciocnirea violentă a 7 autoturisme. Din primele informații oferite de observatorulph.ro, se pare că au avut loc 2 ciocniri violente. Primul accident a implicat 5 autoturisme, iar o persoană a fost rănită. Ulterior, alte 2 mașini s-au ciocnit și a rezultat rănirea altei persoane.

ISU Prahova a intervenit de urgență la fața locului cu o autospecială de pompieri, precum și o ambulanță SMURD. Din informațiile recente rezultă faptul că traficul este restricționat în zona producerii accidentului, în dreptul localității Băicoi.

Pentru moment, nu se știe cauza producerii accidentului, dar ipoteza cea mai probabilă se leagă de faptul că unul dintre șoferii autoturismelor a pierdut controlul volanului, intrând pe contrasens și provocând un accident în lanț.

De asemenea, starea victimelor nu este cunoscută.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/foto-carambol-cu-7-autoturisme-pe-dn1-au-fost-ranite-2-persoane-iar-traficul-este-restrictionat-164953.html?utm_source=Browser&utm_medium=Notification&utm_campaign=Push%20Notification

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.