Carla’s Dreams a primit o scrisoare emoționantă din partea unei fane: „Oamenii își bat joc de mine”

Carla’s Dreams reuștește întodeauna să inspire lumea prin prisma versurilor pe care le compune, dar și datorită acordurilor inedite ale melodiilor.

De această dată, artistul a fost cel suprins de o fană în vârstă de doar 12 ani, care i-a trimis o scrisoare absolut înduioșătoare, ce l-a făcut pe Carla’s Dreams să mărturisească faptul că în momentul în care a citit-o, pentru el s-a oprit timpul în loc.

„Poate sunt un copil obișnuit. Asta sunt, dar… mă doare altfel dacă sunt mințită? Mă doare altfel când își bat joc de mine? (…) Oamenii își bat joc de mine și mă judecă și deja privesc cât de răi pot fi unii, doar de dragul de a-și acoperi defectele. (…) Eu mă refugiez în muzică. În a ta Carla’s! Ești înțelepciunea mea și sfoara ce încă mă ține la înălțime.”, au fost cuvintele fanei artistului, în vârstă de doar 12 ani.

„Primim multe mesaje scrise pe hârtie. De mână. Cu pixul sau cu creionul. Cu un scris departe de perfect și, adesea, de o simplitate cuceritoare care ne topește în cel mai bărbătesc sens al cuvântului. Nu am postat niciodată așa ceva și nici nu cred că se va repeta prea curând dar… s-a oprit pe o clipa timpul cât o citeam în mașina băieților. A fost liniște. S-a oprit discuția. S-au oprit mișcările. Se mișcau doar ochii și se auzeau respirații, nu doar din oboseala grele. Scumpa noastra fetița, eu îți promit că ai un viitor sub semnul excelenței și a înțelepciunii umane profunde, triste dar adevărate. P. S. Copiii simt mai mult decât ne pare.”, a scris Carla’s Dreams în dreptul fotografiei cu scrisoarea.

Sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/foto-carlas-dreams-a-primit-o-scrisoare-emotionanta-din-partea-unei-fane-oamenii-isi-bat-joc-de-mine-166026.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *