Carmen de la Salciua este insarcinata?! Ce a observat un prieten al cantaretei: „Felicitari, bravo, Culita!”

„Eu cred ca esti insarcinata… Felicitari… Bravo, Culita”, a comentat fanul respectiv pe Instagram.

Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au despartit oficial, insa cantaretul a explicat ca inca nu au divortat. Ba chiar i-a transmis artistei ca isi doreste impacarea.

„Saptamana trecuta m-a oprit un preot de la noi din sat: <Culita, vezi ca te-ai bagat intr-o mare prapastie!>. Deocamdata nu am divortat. A ramas ca prin septembrie sa mergem. Trebuia sa mergem in 7 august sa semnam inca o data, noi suntem plecati atunci si am zis sa mergem in septembrie. Poate ca e si un semn. O sa fie, probabil o sa fie, nu stiu (n.r.- divortul). Cred ca ea (n.r.- isi doreste divortul). Eu sunt omul care iti spun o data, zici ca nu, eu nu te mai rog a doua oara. Un mesaj pentru ea: mi-e dor de tine, atat!”, a declarat Culita Sterp.

Si familia lui Culita Sterp isi doreste impacarea dintre cei doi si i-a transmis un mesaj lui Carmen de la Salciua. „Noi am avut si vrem sa avem in continuare o relatie buna cu ea. Ce este intre ei trebuie sa fie problema lor, sa si-o rezolve singuri. Ne pare foarte rau. Atunci cand te casatoresti nu te casatoresti cu gandul de a te desparti. Parca nu mai putem sa iertam nici macar daca te calc pe picior… Mai demult nu era asa. Ma uit la mama. Trebuie intr-o casnicie sa treci peste si sa ierti. (…) Carmen, sa stii ca te asteptam acasa si ne este dor de toate momentele…”, a spus una dintre surorile lui Culita Sterp.

Sursa: https://www.wowbiz.ro/carmen-de-la-salciua-este-insarcinata-ce-a-observat-un-prieten-al-cantaretei-felicitari-bravo-culita-18287317?utm_source=push&utm_medium=FB-Link&utm_campaign=carmen-de-la-salciua-este-insarcinata-ce-a-observat-un-prieten-al-cantaretei-felicitari-bravo-culita-18287317

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *