Carmen de la Salciua, mai revoltată ca niciodată. Artista le dă peste nas criticilor. „Vedeți-vă de viață dacă aveți una”

Carmen de la Salciua şi soţul ei Culiţă Sterp sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea artistică, însă deşi sunt mulţi oameni care îi apreciază, sunt mulţi şi cei care îi critică.

Carmen de la Salciua a decis să ia atitudine în faţa acestora din urmă şi a transmis un mesaj dur pentru cei care o criticăCarmen de la Salciua le-a spus celor care o jignesc că este fericită şi că nu vrea să convingă pe nimeni de nimic pentru că ea este mulţumită de acţiunile sale şi ştie cât efort depune pentru fanii săi.

„Strânge pietrele pe care le arunca alții în tine, ele sunt începutul unui piedestal”. Mă simt fericită, îmi place să vad cum se topesc unii și alții ca untul la soare de grija noastră (și nu e vreun soi de mândrie, dacă vor începe unii iară că eu sunt mândra, arogantă, etc., bla bla bla.) Sunt cât se poate de modestă și nu vreau să conving pe absolut nimeni de asta! Oamenii spun ce vor, gândesc ce vor, judecă ce vor. Muncesc atât de mult, încât uneori mă întâlnesc cu mine pe hol și nu mă recunosc! Beau magneziu mai mult decât beau apă, iar casa mea e pe patru roti, și nu, nu mă laud, e purul adevăr! Sunt femeie și una foarte Strong! Pe toate grupurile și site-urile vad numai frustrați care stau, se plictisesc pe acasă, pun filmulețe, jignesc, postează comentarii, că saxu nu e bun, că vocea e nu știu cum, că formația nu e ok, că acolo ai zis așa, că de ce nu ai zis altfel? Pe bune? Toți care ne ascultă sunt surzi? Crezi că cineva bagă mâna în buzunarul cuiva să-i ia banii? Stați liniștiți, fiecare om care ne apreciază face asta din placere. Nu i-am amenințat noi pe toți, să ne urmarească și ei de frică fac vizualizări! Mai sunt unii care spun “Aaa, păi aștia plătesc la Youtube să facă vizualizări! Perucile mele pot infirma treaba asta, adică asta ar suna gen: „Dau bani să ma aprecieze lumea!”. Niciodată în istorie! Încă ceva, toate melodiile care sunt pe Youtube, cu videoclipuri, sunt compuse linie melodica și text de mine! Nu e ca și când iau totul de-a gata și mă pun numai în fața camerei și mă hizlesc! Tot ce judecaţi voi se numește MUNCĂ, nu apăsat pe taste! Nu am jignit niciodată pe nimeni, nu am avut treaba niciodată cu nimeni, deși pe unii dacă-i scuturi bine (continuarea se subînțelege)! Vedeți-vă de viață dacă aveți una, că ghici? Nu mor caii când vor câinii. Și pe cei care ne iubiți și ne apreciați îi salutăm și îi respectam și nu pentru că ne iubesc! Ci pentru că un om bun oferă bine și emană bine nu stă sa judece pe alții”, a scris Carmen de la Salciua pe Facebook.

Sursa: https://spynews.ro/monden/carmen-de-la-salciua-mai-revoltata-ca-niciodata-artista-le-da-peste-nas-criticilor-vedetivade-viatadacaaveti-una-162790.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.