Cătălin Măruţă a uimit pe toată lumea cu replica pe care i-a dat-o Andrei. „Mamă, cred că o grămadă de gacici îţi făceai”

Invitaţi la PRO FM cu ocazia împlinirii a 25 de ani de existenţă a postului de radio, Cătălin şi Andra Măruţă au fost protagoniştii unui moment uimitor.

Visul meu a fost să mă întorc la radio. E prima mea dragoste! N-am apucat să zic absolut nimic aşa că..bună dimineaţa! Mamă, ce fericit sunt! Sunt deja mai înalt cu cinci cm, sunt la radio! Sunt fericit că sunt acum la radio şi vreau să spun ceva. Eu când am venit prima dată în Bucureşti, primul radio pe care l-am ascultat a fost Pro FM. Vrei să-ţi spun cum arăta gaşca care făcea pe vremuri emisiuni. Îi ştiu pe absolut toţi. Am crescut cu ei. Aveam emisiune de la 10 la 13, nu aveam atâţia ascultători , dar ne străduiam şi noi. Am avut o emisiune şi sâmbătă noaptea, care se numea Romantic Line”, a spus Cătălin Măruţă, la PRO FM.
Mamă, cred că o grămadă de gacici îţi făceai după emisiunea aia”, a glumit Andra.
Păi…trebuia să le consolez! Da, da, vorbim noi acasă! Ia să vedem!”, a răspuns Măruţă.
N-am eu treabă…bine că s-a întâmplat până si vină la mine, ştii! Că după aceea a fost fericit şi liniştit!”, a mai spus cântăreaţa.
Sursa: https://dulcinebunii.fanatik.ro/catalin-maruta-replica-uimitoare-data-andrei-18065586

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.