Caz cumplit în Arad! O fetiță de 13 ani a născut un bebeluş în stare de descompunere

Caz cumplit în Arad acolo unde o minoră, de doar 13 ani, a adus pe lume un copil, dar fătul a murit la naştere. Fata de 13 ani, din satul Prunişor, era gravidă în luna a noua şi a solicitat o ambulanţă după ce a intrat în travaliu. Naşterea a avut loc la Spitalul Orăşenesc Ineu, conform digi24.ro.

Tânăra de doar 13 ani a ajuns la spital la ora 02:10 şi a născut un sfert de oră mai târziu pe cale naturală. Fătul, o fetiţă, se afla în stare de descompunere, ceea ce ar indica că decesul s-ar fi produs în urmă cu câteva zile.

Familia adolescentei face, însă, acuzaţii grave şi afirmă că asistenta de pe ambulanţă a avut un comportament abuziv faţă de minoră şi nu i-a oferit îngrijirile necesare. Mai mult, asistenta ar fi înjurat-o pe tânără şi ar fi pus-o să stea pe scaun, şi nu pe targă.

În acest caz poliţiştii arădeni fac cercetări pentru ucidere din culpă şi urmează să aibă loc audieri. O anchetă internă a fost declanşată, totodată, la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Arad.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/caz-cumplit-in-arad-o-fetita-de-13-ani-a-nascut-un-bebelus-in-stare-de-descompunere-164344.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.