Caz cutremurător în învăţământ! Profesoară prinsă întreţinând relaţii intime cu elevul ei

Poveste de iubire halucinantă între o profesoară de 53 de ani şi elevul ei. Totul ar fi început când acesta avea 16 ani, în prezent adolescentul ajungând la 18 ani.

Cazul s-a mediatizat abia când mama băiatului a descoperit o scrisoare trimisă de profesoară elevului ei şi a denunţat-o la poliţie. Profesoara din Marea Britanie a recunoscut că s-a iubit cu elevul ei, dar spune că regretă şi că totul a fost cauzat de criza vârstei mijlocii. ProfesoaraDeborah Lowe, mamă a doi copii, l-a corupt pe elevul ei cu dulciuri, mâncare şi vorbe frumoase, după ce acesta şi-a găsit o alinare în ea, după ce i-a cerut sfaturi de adult. Acum, elevulspune că regretă şi el că s-a lăsat cucerit de vorbele profesoarei, iar viaţa lui a fost afectată, potrivit The Sun.

Tânărul a fost dat afară de la locul de muncă, iar imaginea lui a avut de suferit. Tânărul a povestit că în perioada în care a avut o relaţie cu profesoara lui, aceasta era foarte sălbatică şi chiar îl rănea în urma relaţiilor intime pe care le aveau. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a constata cu adevărat care a fost contextul în care a avut loc coruperea elevului, mai ales că profesoara şi-a recunoscut vina în faţa judecătorului, însă a precizat că elevul ei ar fi avut 17 ani, iar în acest fel, potrivit lergii din Marea Britanie, profesoara nu poate fi acuzată că a întreţinut relaţii intime cu un minor.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/caz-cutremurator-in-invatamant-profesoara-prinsa-intretinand-relatii-intime-cu-elevul-ei-163873.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.