Caz incredibil! A fost acuzat că ar fi bătut un polițist, deși nu are mâini și picioare. Apoi a fost condamnat la închisoare

Un bărbat din Chișinău, care nu are mâini și picioare, a fost acuzat de un polițist că l-ar fi bătut. Acesta a primit un an de închisoare cu suspendare pentru fapta sa, deși susține că este nevinovat.

Nicolae Ceban a fost acuzat de polițist că, în urma unui conflict pe care l-au avut, l-a lovit cu cadrul de metal al căruciorului.

“Sincer nu m-am așteptat. Eu știu că eu nu sunt vinovat cu absolut nimic. În primul rând, nu l-am bătut și nu a fost totul așa cum spune el și nu știu de ce judecătorul așa a decis”, a afirmat Nicolae Ceban, potrivit protv.md.

Acesta s-a prezentat în fața instanței, unde s-a decis să primească un an de închisoare cu suspendare, dar în cazul său s-a declanșat procedura de amnistie. Totuși, va rămâne cu cazierul pătat.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/caz-incredibil-a-fost-acuzat-ca-ar-fi-batut-un-politist-desi-nu-are-maini-si-picioare-452504.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.