CAZ INGROZITOR! S-a trezit din coma dupa 12 ani, familia s-a ingrozit cand i-a auzit vocea!

Cazul acestui baiat a ingrozit toata Europa, Martin Pistorius a stat in coma timp de 12 ani, dupa acesti ani s-a trezit rostind niste cuvinte impresionante catre familia sa, relateaza stirideactualitate.ro.

Intr-o zi Martin se intorcea de la scoala cand a inceput sa se simta nasol, dupa care nu si-a mai putut controla muschii, nu mai putea sa vorbeasca cu cei din jur.

Când au văzut în ce stare se află băiatul, doctorii au spus că este vorba despre o boalăneurodegenerativă, adică băiatul nu mai este conştient de ce se întâmplă în jurul lui. A

sta seîntâmpla acum 12 ani.

În această perioada de 12 ani în care a stat în comă, Martin a fost conştient, dar nimeni nu a observat asta, a declarat băiatul după ce a ieşit din comă. În momentul de faţă acesta nu poate să vorbească şi foloseşte un computer pentru a putea comunica.

Martin spune că, trecând prin acestă „piedică a vieţi” a aflat cum sunt oamenii cu adevărat, in cat si cand aceştia cred că tu nu îi vezi sau auzii.

Băiatul s-a referit în special la mama lui, cândîntr-o seară aceasta crezând că fiul ei este inconştient, i-a spus „sper să mori! „.

Femeia regretă enorm acum că i-a spus asta fiului sau.

Un fizioterapeut din spitalul în care a stat Martin, a observat că băiatul este conştient şi poate să comunice cu ajutorul ochilor, de aici a început şi recuperarea lui.

„Nu subestimaţi puterea minţii şi importanța iubirii”, a spus Martin.

Sursa: https://www.antena24.ro/caz-ingrozitor-s-trezit-din-coma-dupa-12-ani-familia-s-ingrozit-cand-auzit-vocea.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.