Caz șocant: O mamă a încercat să-și mănânce propriu copil (Video)

O femeie de 42 de ani, mama unei fetiţe de 4 ani, a încercat să îşi mănânce copilul. A fost surprinsă de rudele ei în timp ce tăia bucăți din corpul copilei.

Conform Daily Mail citat de Romnaia TV, femeia este cunoscuta ca alcoolica. Ea şi-a atacat fetiţa de 4 ani, dar, din fericire, a fost prinsă de către fratele ei vitreg în timp ce tăia din scalpul fetitei bucăți pe care apoi le mânca.

Bărbatul a reușit să o oprească la timp şi a dus-o la spital, unde medicii au operat-o şi astfel au reuşit să o salveze de la moarte.

Locuitorii din oraşul Malda, din India unde s-au produs aceste fapte groaznice, au legat-o pe femeia canibală şi au bătut-o. Dar, deşi femeia a recunoscut ce a făcut, a spus că nu îşi poate explica propriul ei comportament de canibalism.

Femeia, pe nume  Pramila Mondal mai are cinci copii şi, cu câteva luni în urmă, şi-a atacat altă fiică de-a ei, căreia a vrut să îi dea foc. Şi aceasta a fost salvată la timp şi a fost luată sub protecţia unui unchi de-al ei, pentru a fi crescută în siguranţă, departe de mama sa alcoolică, cu instincte de canibalism.

Femeia canibala a fost internata intr-un spital de neuropsihiatrie.

sursa:https://infostiri.net/2015/06/29/o-mama-a-incercat-sa-si-manance-propriu-copil/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.