Cazul adolescentei care s-a trezit la viață imediat după înmormântare. Imaginile video cu ea în sicriu fac înconjurul planetei

O adolescentă în vârstă de 16 ani din Honduras, a îngrozit o lume întreagă, după ce a fost îngropata de vie, ca mai apoi sa revină la viață. Înainte de a citi acest articol va avertizam ca descrierea va poate afecta emoțional. (Mai jos video șocant)..

Neysi Perez, de 16 ani, a fost declarată moartă după ce şi-a pierdut cunoştinţa, acasă. Ceasta a suferit un atac de panică puternic, iar medicul care a constatat decesul a greşit teribil. Adolecenta, care era căsătorită şi însărcinată în două luni a fost îngropată în rochie de mireasă, cum e tradiția în satul ei din estul Hondurasului.

Angajații cimitirului au povestit jurnaliștilor cum iubitul femeii i-a chemat imediat pentru a-l ajuta să sparga cripa. Imediat au venit si celelalte rude care au încercat sa dea o mana de ajutor cat mai repede.

Postul de televiziune Univision a prezentat imagini cu rudele si cu iubitul tinerei care spargeau disperate bucati din cavou.

Dupa ce cosciugul a fost scos afara, oamenii au observat cu geamul era spart si fata nu mai respira deloc.

Imediat a fost chemată salvarea pentru a o transporta la spital, insa aici medici nu au facut altceva decat sa constate din nou decesul.

Conform libertatea.ro, pe fruntea tinerei și pe degete au fost găsite vânătăi și zgrieturi pe care și le-a provocat singură, în încercarea de a se elibera din sicriu. Trupul ei încă mai era cald, semn că într-adevăr fusese îngropată de vie. În final, lipsa de oxigen i-a curmat viața.

Atentie aici, puteti vedea imagini video cu momentul in care fata a fost scoasa din sicriu. Va avertizam ca ele sunt socante!

Sursa: https://infostiri.net/2015/08/26/video-terifiant-o-tanara-gravida-a-inviat-cosciug-dupa-ce-a-fost-ingropata-de-vie-interzis-minorilor/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *