Cazul unei cățelușe a impresionat internetul! Dintr-un patruped aflat pe moarte, a ajuns să cucerească pe toată lumea cu frumusețea ei

Dovada că dragostea face minuni! Slabă moartă, bolnavă și speriată, o cățelușă s-a transformat în total după ce afost adoptată! Cazul ei reprezintă triumful afecțiunii umane față de animale mai puțin norocoase.

Povestea de viață a unei cățelușe a stârnit un văl de reacții în mediul virtual. Kelsey a fost salvată de la o moarte sigură de către o iubitoare de animale. Cățelușa a fost salvată în ultima clipă după ce a fost batjocorită așa!  Cel mai probabil, câinele  a fost abandonat și timp de câțiva ani și-a dus existența pe străzi, hrănindu-se din tomberoane. Fără blană, murdară, bolnavă, cățelușa nu mai avea mult de trăit, însă un străin a văzut-o, a îndrăgit-o și i-a dat o șansa la viață. Animalul, ars de soare, în dureri agonizante, era numai piele și os.

Un străin a salvato de la moarte

Un străin a cules-o de pe străzi și a dus-o într-un centru specializat unde angajații i-au acordat toată atenția și toată îngrijirea medicală de care avea nevoie.
După un timp, cățelușa a început să fie dorită de tot mai mulți doritori să o adopte. În final, ea și/a găsit o familie iubitoare care o tratează ca pe o regină!

Sursa: http://a1.ro/news/inedit/cazul-unei-cateluse-a-impresionat-internetul-dintrun-patruped-aflat-pe-moarte-a-ajuns-sa-cucereasca-pe-toata-lumea-cu-frumusetea-ei-id728802.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.