Ce a apărut în cotețul în care dorm Faimoșii de la Exatlon. Este un detaliu care schimbă totul în emisiune

Faimoșii de la Exatlon sunt dispuși să dea totul pentru a câștiga. Faimoșii s-au autointitulat drept ”vulturi” și și-au scrijelit pe scândura de lemn a cotețului noul lor nume.

Faimoșii, dezbinați?
Aceștia au scris acolo diferite mesaje motivaționale, iar fanii au observat imediat toate aceste detalii.

Mulți dintre telespectatori spun că Faimoșii nu fac altceva decât să își marcheze teritoriul, iar asta nu ar fi tocmai corect. Fanii spun că în coteț dorm și Războinicii atunci când pierd probele și nu e corect față de ei să vadă mereu numele ”vulturilor” pe scândură, acesta fiind considerat un gest de sfidare.

Într-o parte scrie „Vulturii”, iar în cealaltă parte Valentin Bruce, ca și cum Bruce nu s-ar fi integrat în echipă. De altfel, Bruce este faimosul care face mereu notă discordantă în echipă.

Acesta se delimitează de comportamentul agresiv al lui Giani Kiriță și ia mereu poziție atunci când colegii îi cântă în strună. Fanii cred că singurul care are curajul să îl confrunte pe Giani este Bruce, căci toți ceilalți se tem de el și sunt lași.

„Nişte mici chestii care fac diferenţa! Valentin nu are „hastag de vultur”, a observat un fan Exatlon.

Acum înţeleg de ce a spus aseară ca „nu este o probleme din exterior ci una din interior. Nu dau vina pe Oltin ca am pierdut casa pentru ca şi noi băieţii nu am adus puncte.

Giani a participat de 3 ori şi a adus 1 punct. Eliminarea a fost o surpriza şi o lecţie pentru comportamentul lui Kirita, Cazacu, Vladimir si Belbita!”, este comentariul unui fan aparut pe retelele de socializare.

 Sursa: http://revista.teotrandafir.com/ce-a-aparut-in-cotetul-in-care-dorm-faimosii-de-la-exatlon-este-un-detaliu-care-schimba-totul-in-emisiune/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.