Ce a apărut pe Facebook după moartea celor cinci români în explozia din Cehia. Dezvăluirile făcute de un coleg

Vestea că cinci români au murit în explozia din Cehia a îngrozit pe toată lumea. Cei mai afectaţi sunt, bineînţeles, familiile, rudele şi colegii lor.

Potrivit mai multor informaţii din mediul online, cei cinci români nu erau singurii care lucrau la uzina din Cehia. Împreună cu ei îşi mai câştigau acolo existenţa şi alţi români, dar şi fraţi ai românilor morţi.

Un coleg de-al acestora a scris un mesaj emoţionant pe Facebook, acolo unde îşi declară durerea faţă de pierderea suferită. De asemenea, bărbatul a specificat că românii munceau cu acte în regulă şi erau instruiţi să practice meseria de acolo, iar unii dintre ei erau plecaţi în Cehia cu fraţii lor, cu toţii încercând să câştige o pâine pentru familiile lăsate în ţară.

„Dumnezeu să-i odihnească în pace pe românii şi prietenii noştri care au murit în Cehia”, este mesajul unuia dintre colegii lor pe Facebook, acolo unde zeci de oameni şi-au declarat durerea şi gândurile bune pentru familile acestora.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/ce-a-aparut-pe-facebook-dupa-moartea-celor-cinci-romani-in-explozia-din-cehia-ce-dezvaluiri-a-facut-un-coleg-deal-lor-160840.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.