Ce a făcut o bătrânică de 93 de ani de a generat peste 85.000 de like-uri pe Facebook

Spunem mereu că vârsta e doar un număr, dar unii dintre noi chiar demonstrează asta și, sincer, e unul dintre cele mai mișto lucruri care se pot întâmpla.

Să luăm exemplul recent al unei bătrâne de 93 de ani care a reușit să devină virală pe internet. Italianca este un exemplu de forță și spirit liber și nu pot decât să mă înclin în fața ei și să mă gândesc că mai sunt și alții pe lumea asta ca ea.

Bătrânica a fost pusă pe FB de nepoata ei, în timp ce se pregătea să urce într-un avion spre Kenya, unde urmează să lucreze în cadrul unei misiuni umanitare de trei săptămâni.

Irma are 93 de ani și vine din orașul Noventa Vicentina. Ea se va alătura fiicei sale pentru a oferi ajutor umanitar într-un orfelinat din Kenya.

Neapoata ei, cea care i-a făcut poza, a scris în dreptul imaginii:

„Ea e bunica mea. O „fetiță” de 93 de ani care va pleca în seara asta spre Kenya. Nu în satul turistic, ci pentru a merge într-un sat de copii, la un orfelinat.

V-o arăt pentru că eu cred că toți ar trebuie să ne păstrăm întotdeauna puțină înconștiență pentru a trăi și nu doar pentru a supraviețui. Uitați-vă la ea…cine s-o mai opreascp? O iubesc.”

Sursa: http://noizz.ro/stuff/o-batranica-de-93-de-ani-de-a-generat-peste-85000-de-like-uri-pe-facebook/9s59m3x?utm_source=facebook&utm_medium=alert2&utm_campaign=cross

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.