Ce a patit Dan Negru dupa ce a urcat in avionul spre Chisinau. A pus imediat mana pe telefon sa filmeze. Cum e posibil asa ceva?

Dan Negru este nevoit sa zboare des cu avionul. Prezentatorul TV realizeaza o emisiune-concurs si la un post TV din Republica Moldova.

Vineri, Dan Negru s-a imbarcat intr-un avion Tarom cu destinatia Chisinau, insa la scurt timp a avut parte de o supriza neplacuta.

Echipajul a anuntat pasagerii ca avionul este defect, asa ca zborul va fi amanat.

„TAROM e fabrica de stat… Am prins din nou un ATR ponosit si vechi care nu mai are suflu sa ajunga la Chisinau si am aflat ca avionul e defect dupa ce am urcat in el. ?. Asa ca filmarile la “Deal or not Deal” din Chisinau se amana…? Am auzit adeseori scuzele astea pe ATR-urile Tarom-ului”, a comentat Dan Negru situatia.

Mesajul lui Dan Negru care i-a impresionat pe multi romani: „A cerut sa fie inmormantata in Moldova, langa mama ei, dar pe ultimul drum, a ars complet cu tot cu sicriu…”

In ziua in care romanii au sarbatorit Mica Unire, Dan Negru l-a comemorat pe Corneliu Vadim Tudor, cel care impresiona de fiecare data cu bagajul sau de cultura generala.

Dan Negru si-a adus aminte de o editie in care l-a avut invitat in emisiunea lui, chiar de 24 ianuarie. Atunci, „Tribunul” a tinut telespectatorii cu sufletul la gura prin povestile sale nemuritoare.

„Dincolo de pacatele pe care le avea, Vadim Tudor stia sa “vanda” cultura generala! De un 24 Ianuarie a povestit despre Elena Cuza, sotia lui Alexandru I. Cuza care i-a suportat acestuia pasiunea pentru femei. Doamna Cuza a cerut sa fie inmormantata in Moldova, langa mama ei dar pe ultimul drum, vagonul mortuar a luat foc si a ars complet cu tot cu sicriul pe care-l transporta.Asa a sfarsit sotia lui Cuza!”, a scris Dan Negru.

Dan Negru, la un pas de moarte. Ce a patit prezentatorul TV

Dan Negru a fost la un pas de moarte.

Prezentatorul TV a mers in Orientul Mijlociu, acolo unde a avut parte de momente cumplite.

”Orientul Mijlociu e in cod rosu! Am ajuns joi dimineata aici si Ministerul Afacerilor Externe a trimis un mesaj romanilor din zona sa evite calatoriile in Egipt. MAE a avut dreptate: Egiptul a explodat (duminica – n.r.)! 300 de oameni ucisi de musulmani in timp ce se rugau intr-o moschee! Adica, musulmani ucisi de musulmani! Asa arata acu’ strazile din Orientul Mijlociu, locul unde metalul nu ajunge sa rugineasca niciodata. La trei ore de zbor de Bucuresti, e razboi!”, a scris Dan Negru, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: https://turism.bzi.ro/ce-a-patit-dan-negru-dupa-ce-a-urcat-in-avionul-spre-chisinau-a-pus-imediat-mana-pe-telefon-sa-filmeze-cum-e-posibil-asa-ceva-73604

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.