Ce ORDIN pe UNITATE au primit „SCLAVII din PRESĂ“: „Protocolul nu e atât de grav precum vor PENALII“

Critici foarte dure la adresa „sclavilor din presă“ vin din partea preşedintelui Coaliţiei românilor din SUA. În opinia lui Chris Terhes „Îndoctrinarea nazistă, fascistă, comunistă la mase s-a făcut prin unii ca aceşti ziarişti”.

Chris Terhes: „Sclavii serviciilor din presa nu pot spune ca Protocolul SRI-PG din 2009 e ok, cand orice om normal care a citit Constitutia si pe diagonala vede ca nu e ok. Ordinul pe unitate acum e sa spuna fie ca Protocolul nu e atat de grav, precum vor „penalii” sa-l faca sa apara, fie ca altii decat semnatarii (cum ar fi Tariceanu) sunt vinovati pentru el.

Indoctrinarea nazista, fascista,comunista la mase s-a facut prin unii ca ei.

Daca acesti sclavi erau jurnalisti cu adevarat ar fi scris despre aceste probleme, pe care le stiau de ani de zile, si asa nu s-ar fi ajuns in situatia de fata, deoarece problemele puteau fi corectate cand erau in faza incipienta.

Au preferat insa nu doar sa taca, ci sa fie propagandisti, sa minta si dezinformeze cu nerusinare, umfland un balon numai cu minciuni si laude desarte.

Efectul il vedeti acum, cand totul crapa. Vor scapa o serie de „penali”? Evident. Vina pentru asta o poarta semnatarii Protocolului„, a scris pe contul personal de socializare Chris Terhes.

Sursa: http://evz.ro/sclavii-presa-protocolul.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.