Ce povestește un român după 15 zile de comă: „Iadul e la fundul pământului, însă nimeni nu știe!”

Un grav accident de mașină, petrecut în urmă cu aproape patru ani, i-a schimbat total viața unui român. Bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral, un traumatism toracic şi fractură de tibie, dar și-a revenit și a făcut niște mărturisiri cutremurătoare.

Marius Miulescu a fost implicat într-un accident înfiorător de mașină în octombrie 2011. A stat timp de 15 zile în comă, dar, după ce a ieșit din starea de comă, era convins că în acea perioadă a fost aproape de Dumnezeu.

Marius susține că a văzut și Iadul și Raiul, că a vorbit cu Dumnezeu și că a fost fost marcat cu un semn divin: o cicatrice în formă de cruce, care i-a bulversat chiar și pe medici.

„Acolo, în comă asta, eu vedeam tot, dar nu pe lumea asta. La fundul pământului e iadul, dar lumea nu ştie. Mai jos de iad e ghenă ca să îţi dau un exemplu lumesc. Iau o factură de telefon şi o arunc la coş, la gunoi şi îţi aduci aminte după: aoleu, am aruncat factură la gunoi. Te duci la gunoi, o găseşti şi zici ce bine că am găsit-o!

Dar dacă aruncai la ghenă, nu mai găseai nimic. Adică o să fie o grămadă de lume care o să îşi dorească iadul, pentru că în iad te mai scoate, te mai poate scoate femeia. Da, femeia, că e singură de pe pământul asta, de la noi, care te poate scoate.

Cu rugăminţi, cu lacrimi. Mama, sora, nevasta…nu alte femei. Satana, Diavolul e pe pământ la noi, e sub noi, că omul e pus deasupra. E în pământul nostru. De aia sunt cutremure. Îl lasă să ne atenţioneze că să se sperie lumea, să vină la credinţă.

Ploaia e sângele sufletului. Sufletele de la judecată pleacă, sunt golite. Trebuie să se întoarcă în Iad, pentru că norii sunt ca un mijloc de transport”, relata Marius într-o emisiune TV.

Sursa:  https://infoalert.ro/incredibil-ce-povesteste-un-roman-dupa-15-zile-de-coma-iadul-e-la-fundul-pamantului-insa-nimeni-nu-stie/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *