Ce s-a intamplat cu actorul care l-a interpretat pe Iisus din Nazareth. Blestemul care l-a urmarit toata viata

Ce s-a intamplat cu actorul care l-a interpretat pe Iisus din Nazareth. Blestemul care l-a urmarit toata viata

Personajul” Iisus este considerat de catre actori „rolul suprem” pe care il pot juca, deoarece este modelul absolut, de la care fiecare om are ceva de invatat.

Robert Powell este cel care a ramas in memoria a milioane de oameni din intreaga lume drept „Iisus din Nazareth”, iar la mai mult de 40 de ani de la premiera filmului, acesta ramane o capodopera a cinematografiei.

Pentru Robert Powell, rolul Mantuitorului a fost o experienta traumatizanta uneori, dar extrem de frumoasa si solicitanta, iar versiunea lui Zeffirelli asupra filmului a facut ca aceasta interpretare a adevarurilor Scripturii sa fie cea mai indragita de lume.

Insa ceva s-a intamplat cu Powell dupa ce a jucat acest rol. Inainte de accepta provocarea lui Zeffirelli, actorul era un ateu declarat, insa dupa realizarea peliculei, a ajuns chiar sa se considere „trimisul lui Dumnezeu pe Pamant”.

Cei din cercul lui de prieteni ar spune ca actorul ar fi urmarit de un fel de blestem. „Dupa ce a jucat rolul Mantuitorului, Robert nu s-a mai simtit niciodata implinit, niciun alt rol nu l-a mai captivat, niciul alt film nu l-a mai atras. Intotdeauna amintea de momentele memorabile in care el il interpreta pe Iisus din Nazaret”.

Antena 1 va difuza si anul acesta filmul „Iisus din Nazareth”. Drama va fi transmisa la finalul saptamanii viitoare, in doua parti.

Mai exact: joi, 5 aprilie, de la 20.00 la 22.45 si vineri, 6 aprilie, de la ora 20.00 la 22.45.

Sursa: https://lifestyle.bzi.ro/ce-s-a-intamplat-cu-actorul-care-l-a-interpretat-pe-iisus-din-nazareth-blestemul-care-l-a-urmarit-toata-viata-53704

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.