Ce s-a întâmplat cu cea mai tânără MAMĂ din lume care a născut, la numai 5 ANI, un băieţel

Lina Medina a intrat în Cartea Recordurilor după ce, pe data de 14 mai 1939, a devenit cea mai tânăra mamă din istorie, născând la o vârstă extrem de fragedă: avea doar 5 ani, 7 luni şi 21 de zile, scriu cei de la portalul de informaţii onlinefree.ro

Fetița s-a născut pe 27 septembrie 1933 și prezenta anomalii încă din primele luni de viață. Aceasta avea menstruație la numai 8 luni. Micuța care s-a născut în satul Paruange din Peru începea să aibă abdomenul extrem de umflat la numai 5 ani, familia acesteia crezând că suferă de vreo boală.

Băiețelul născut de Lina a venit pe lume perfect sănătos, primind la naștere nota maximă.

Inițial, s-a crezut că fetiţa are o tumoare. După un consult mai atent, medicul Gerardo Lozada  a constatat că fata era însărcinată în 7 luni.  Și astfel, la 14 mai 1939 Lina Medina a născut prin cezariană un băiat de 2,7 kilograme, care a primit numele doctorului care a ajutat-o la naştere, Gerardo.

Identitatea tatălui bebelușului nu a fost niciodată aflată. Tiburelo Medina, tatăl Linei, a fost pus sub acuzare că a abuzat-o pe fiica lui şi autorităţile l-au arestat, pentru ca mai apoi să îl elibereze din cauza lipsei dovezilor.

Gerardo Medina a dus o viață normală, din punct de vedere biologic, însă a murit din cauza unei boli la măduva spinării, la 40 de ani.

Lina trăiește și astăzi, având 83 de ani.

Sursa: https://infoalert.ro/ce-s-intamplat-cu-cea-mai-tanara-mama-din-lume-care-nascut-la-numai-5-ani-un-baietel-foto/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.